POMOĆ ZDRAVSTVENOM SISTEMU: Mozzart donirao tehničku opremu Opštoj bolnici u Čačku (FOTO)

Promo

01. 02. 2021. u 16:59

RESPIRATORI, medicinski aparati, finansijska pomoć, kreveti za intenzivnu negu, velika akcija podele vitaminskih paketa, podrška lekarima i pacijentima.

ПОМОЋ ЗДРАВСТВЕНОМ СИСТЕМУ: Моззарт донирао техничку опрему Општој болници у Чачку (ФОТО)

Foto: Promo

Ono što je u najtežim trenucima pandemije bilo najpotrebnije, kompanija Mozzart se trudila da obezbedi kroz niz humanitarnih aktivnosti. U 2020. pomogla je državi i zdravstvenom sistemu sa milion evra ne samo u borbi protiv korona virusa.

U 2021. nastavljen je niz donacija koje poboljšavaju uslove u zdravstvenim ustanovama, a tehnička oprema stigla je u Opštu bolnicu u Čačku.

Foto: Promo

U najtežim danima epidemije, Mozzart je veliku akciju pomoći zdravstvenim ustanovama počeo upravo u Čačku, donacijom od 10.000 evra. Sada smo dobili i računarsku opremu koja će nam mnogo značiti i poboljšati uslove rada. Veoma smo zahvalni ovoj društveno odgovornoj kompaniji na kontinuiranoj podršci koju pruža našoj ustanovi i na svim akcijama koje organizuje u našem gradu – istakao je Miroslav Sretenović, direktor Opšte bolnice u Čačku.

Foto: Promo

Prethodno, u ovu ustanovu dostavljeno je 100 paketa voća za medicinare, a podršku na uručenju su im pružili sportisti i treneri iz grada na Moravi.

Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću organizovao je i druge akcije u Čačku, zajedno sa košarkašima i fudbalerima Borca, zaposleni su delili pakete sa osnovnim namirnicama i higijenskim sredstvima za najstarije i najugroženije građane tokom vanrednog stanja.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!