MEŠTANI ORLJANA KOD DOLJEVCA NE MOGU DA IZAĐU IZ KUĆE: Pet dana su se smenjivali kiša i sneg, selo je potpuno poplavljeno (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn/J.Lazić

11. 01. 2021. u 09:53

U DOLjEVAČKOM selu Orljane se, nakon višednevnih padavina izlila Jug-Bogdanovačka reka.

МЕШТАНИ ОРЉАНА КОД ДОЉЕВЦА НЕ МОГУ ДА ИЗАЂУ ИЗ КУЋЕ: Пет дана су се смењивали киша и снег, село је потпуно поплављено (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Meštanka tog sela kaže za "Novosti" da su se u poslednjih četiri ili pet dana smenjivali kiša i sneg i da je noćas oko tri sata reka počela da se izliva.

Prema njenim rečima, voda je ušla i u kuće nekih meštana. Ona i njena porodica su zarobljeni u kući, odnosno, ne mogu da izađu u dvorište zbog toga jer je potpuno poplavljeno.

Danica je za "Novosti" rekla da je jutros dolazila policija i da se očekuje da ekipe izađu na teren.

Podsetimo, u opštini Doljevac je proglašena vanredna situacija zbog izlivanja reka, a 16 meštana sela Šainovac je evakuisano i smešteno u  Doljevcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)