ZABELEŽEN JE POVEĆAN BROJ PRIJAVA BUKE U STANOVIMA! Šekularac otkrio da li su Beograđani poštovali mere u "najluđoj noći"

Novosti online

02. 01. 2021. u 09:40

KOMUNALNI milicioneri su zajedno sa inspekcijskim službama u proteklih 48 sati obavili 908 kontrola rada ugostiteljskih objekata u Beogradu, a zabeležili su samo tri odstupanja od radnog vremena do 18 časova, izjavio je načelnik sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije Ranko Šekularac.

ЗАБЕЛЕЖЕН ЈЕ ПОВЕЋАН БРОЈ ПРИЈАВА БУКЕ У СТАНОВИМА! Шекуларац открио да ли су Београђани поштовали мере у најлуђој ноћи

Foto: Printskrin

Šekularac je izjavio da su nadležne službe tom prilikom izdale prekršajne naloge, kao i zaštitnu meru zabrane rada objekata narednih 72 sata.

Kako dodaje, Komunalna milicija je samostalno, bez inspekcija u istom periodu imala 970 intervencija, prilikom čega su uočili dva prekoračenja, od kojih jedno u kladionici.

Takođe su uobičajeno vršili kontrolu nelegalnog taksi prevoza i nelegalne prodaje, ali nisu zabeležili kršenje komunalnog reda.

- Zabeležen je povećan broj prijava buke u stanovima. Komunalna milicija je (tom prilikom) izdala dva prekršajna naloga u 69 intervencija. Nova godina je protekla svakako mirnije nego prethodnih godina - ocenio je Šekularac.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!