EVO KO SU DOBITNICI STANOVA U BEOGRADU: Završeno poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Novosti online

26. 12. 2020. u 18:21

NA VEČERAŠNjEM, petom i poslednjem izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“ stanove u Beogradu su dobili Olivera Nešić i Suzana Rakić.

ЕВО КО СУ ДОБИТНИЦИ СТАНОВА У БЕОГРАДУ: Завршено последње извлачење у наградној игри Узми рачун и победи

Foto: Printscreen

Trosoban stan u Zemunskim kapijama je dobila Olivera Nešić sa Novog Beograda, dok je  Suzani Rakić iz Novog Sada pripao dvosoban stan u naselju Beograd na vodi.

Dobitnicima je sreću doneo glumac Miodrag Radonjić.

Njihova imena su izvučena iz "bazena" u kome je bilo više od 6.600.000 koverti! Važno je napomenuti da će sve koverte učestvovati i u izvlačenju 2021. godine.

Automobile Fiat 500L su dobili Jelena Filipov iz Pančeva, Jeremić Jovanka iz Beograda, Milena Đekić iz Novog Sada, Slavica Zdilar iz Mladenovca, Ivan Jovanović iz Ripnja, Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta, Mihailović Živadinka iz Beograda, Gagić Igor iz Beograda, Miodrag Grnuša sa Novog Beograda i Snežana Jovišević iz Beograda.

Pravo učešća imali su svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata bilo potpuno besplatno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024