NEOBIČNA PONUDA: Ako putujete u Kinu dobićete i vakcinu protiv virusa korona

B. D.

11. 12. 2020. u 15:17

PANDEMIJA kovida unazadila je globalnu turističku privredu, ali nakon desetak meseci rađaju se ideje o novim turističkim paket-aranžmanima. Turističkim agencijama u Crnoj Gori iz Kine stižu neobične ponude.

НЕОБИЧНА ПОНУДА: Ако путујете у Кину добићете и вакцину против вируса корона

Foto arhiva

Naime, medicinska ustanova iz Kine, u saradnji sa turističkim agencijama, nudi sedmodnevni boravak u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, a paket-aranžman uključuje i vakcinu protiv kovida 19.

- Mi smo medicinska ustanova, ali imamo saradnju sa turističkim agencijama koje se bave zdravstvenim turizmom. S obzirom na aktuelnu situaciju u svetu, odlučili smo da tržištu na globalnom nivou plasiramo sasvim novu ponudu. U Kini se već koristi vakcina kompanije "Sinovak Biotek", dok u mnogim zemljama još nema vakcine. Došli smo na ideju da ponudimo sedmodnevno putovanje u Kinu tokom kojeg bi turisti primili i vakcinu - navodi se u mejlu kineske medicinske ustanove, koji su dobile turističke agencije u Baru.

Takođe, prema njihovim navodima, turisti koji dođu u Kinu u ovom paket- -aranžmanu imaju mogućnost da vide Kineski zid, Si'an - grad koji nikad ne spava, te istraživačku bazu divovskih panda u Šangaju. Obezbeđen je smeštaj u hotelu sa više od tri zvezdice. Cena aranžmana koji uključuje i "Sinovakovu" vakcinu iznosi 3.700 dolara. U ovu cenu nije uračunata povratna karta od Crne Gore do Kine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)