MAJA I ZVANIČNO POSTALA VLASNICA STANA: Ministar Mali potpisao ugovor sa dobitnicom nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" (FOTO)

Novosti online

03. 12. 2020. u 20:35

MAJA Florić iz Paraćina je dobitnica stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020". Njoj je danas čestitao i ministar finansija Siniša Mali, prilikom potpisivanja ugovora o poklonu.

МАЈА И ЗВАНИЧНО ПОСТАЛА ВЛАСНИЦА СТАНА: Министар Мали потписао уговор са добитницом наградне игре Узми рачун и победи 2020 (ФОТО)

Foto: Instagram

- Majina koverta sa fiskalnim računima je izvučena iz bazena sa ukupno 3,2 miliona koverata! To se zove sreća! Danas smo potpisali Ugovor o poklonu kojim je ona i zvanično postala vlasnik stana u naselju Zemunske kapije. Čestitam na ovoj nagradi, i čekamo poziv na palačinke u novom stanu početkom godine - napisao je ministar na svom instagram nalogu.

Zahvaljjući skupljanju fiskalnih računa osvojila je stan od 50,47 kvadrata u naselju Zemunske kapije. Njena koverta izvučena od 3,2 miliona pristiglih koverata sa fiskalnim računima.

Maja je bila prilično uporna, i poslala je 30 koverata, što se na kraju i isplatilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!