„CEO SVOJ ŽIVOT POSVETIO JE CRKVI I NARODU“ Šešelj uputio telegram saučešća povodom smrti patrijarha Irineja

Novosti online

20. 11. 2020. u 11:12

VOJISLAV Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, uputio je telegram saučešća povodom smrti poglavara SPC, patrijarha Irineja.

„ЦЕО СВОЈ ЖИВОТ ПОСВЕТИО ЈЕ ЦРКВИ И НАРОДУ“ Шешељ упутио телеграм саучешћа поводом смрти патријарха Иринеја

Foto: Tanjug

-Sveti arhijerejski sinod Srpske pravoslavne crkve

Molim Vas da primite izraze mog najiskrenijeg saučešća povodom upokojenja u Gospodu Njegove svetostiarhiepiskopa pećkog, mitropolita beogradsko-karlovačkog i patrijarha srpskog gospodina Irineja.

Blaženopočivši gospodin Irinej ceo svoj život posvetio je crkvi i narodu i borbi za srpske nacionalne interese i jedinstvo srpskog naroda.

Neka mu Bog podari rajski blagoslov u carstvu nebeskom i neka mu bude laka sveta srpska zemlja.

Uspomena na blaženopočivšeg gospodina Irineja neka bude podstrek za jedinstvo srpskog naroda u svim srpskim zemljama i za očuvanje srpskog nacionalnog bića na celoj teritoriji Srbije, za šta se blaženopočivši Irinej nesebično zalagao i za šta se molio – piše u telegramu.

 

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024