ČEHINJA BEŽALA U DONJEM VEŠU: Na carini iskocila kroz prozor zbog spida

Tanjug

06. 11. 2020. u 14:05

CARINICI su u autobusu koji je dolazio iz Bugarske kod jedne Čehinje pronašli osam tableta bez bilo kakve oznake, kao i vagicu za precizno merenje, a potom i kesicu spida koju je držala u ustima.

ЧЕХИЊА БЕЖАЛА У ДОЊЕМ ВЕШУ: На царини искоцила кроз прозор због спида

Foto: MUP Srbije

Tokom ličnog pretresa, žena koja je sve vreme ćutala odgurnula je policijsku službenicu i u donjem vešu iskočila kroz prozor.

"Brzo je savladana i vraćena u prostoriju za pretres, ali je razlog ćutanja bila kesica narkotika koju je imala u ustima i koju je pokušala da ispljune iskočivši kroz prozor", navodi Uprava carina.

Kesica je bila puna kristalne bele materije za koju je putnica kasnije potvrdila da je reč o drogi “spid”, a koja se tokom incidenta delom rasula po službenoj prostoriji, a delom po betonu ispod prozora i po travnjaku.

O kojoj drogi je zapravo reč znaće se nakon laboratorijske analize.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)