Ovo je dečak Dragoljub Nikolić (9), koji je nestao kod Loznice

V. M.

29. 10. 2020. u 10:24

U DONjEM Dobriću, kod Loznice, u sredu posle 16 časova, nestao je devetogodišnji dečak Dragoljub Nikolić (9), učenik trećeg razreda ovdašnje osnovne škole.

Ово је дечак Драгољуб Николић (9), који је нестао код Лознице

Foto: V.M.

Majka Danijela sva uplakana zamolila je sve koji nešto čuju ili vide dečaka, da hitno jave porodici ili policiji. O dečaku se, kako je rekla, gubi svaki trag od srede u 16 časova.

-Mnogo je dobro i poslušno dete, ne mogu ni da pretpostavim šta se dogodilo, da tako odjednom nestane. Jednostavno ne znamo ni šta ćemo ni kuda ćemo-rekla je majka.

Loznička policija sa više patrola i gotovo kompletnim rukovodstvom policijske stanice od jutros češlja svaki deo Donjeg Dobrića, tražeći nestalog dečaka.

Foto: V.M.

 
 

Podsetimo, dečak je, sa još četvoro braće i sestara, kao i obično, bio kod dede, čija je kuća udaljena oko 500 metara od njihove.

Deda ih je, kako saznajemo, ispratio u vreme kada njihovi roditelji, koji rade od jutra do mraka, stižu kući.

Na kratkom putu do kuće dečak se izdvojio i nestao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024