ISPOVEST MAJKE NESTALE SRPKINJE U PARIZU: Evo kako je Aleksandra pronađena

Goran Čvorović - Stalni dopisnik iz Pariza

11. 10. 2020. u 00:00

POTRAGA za nestalom Srpkinjom Aleksandrom Vukotić (21) se uspešno završila.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ НЕСТАЛЕ СРПКИЊЕ У ПАРИЗУ:  Ево како је Александра пронађена

Foto: Društvene mreže

- Hvala bogu, pronašli smo je! – s olakšanjem je za "Novosti" izjavila njena majka Danijela.

Aleksandra je nestala u petak uveče u pariskom regionu. Izašla je oko 21sat sa crnim automobilom marke "reno klio". Prema rečima njene majke, poslednji put je bila viđena oko 22 sata u Sevranu, gradiću udaljenom dvadesetak kilometara istočno od glavnog grada Francuske, koji se nalazi u njegovom širem predgrađu, u blizini mesta Olne su Boa gde žive Vukotići, inače poreklom iz Valjeva. Rekla je drugu da ide u Pariz sa drugaricom i od tada od nje nije bilo ni traga ni glasa.

"Novosti" su sinoć oko 18 sati stupile u kontakt s njenom majkom, koja i dalje nije znala gde joj je kćerka.

- Nikad nije ovako izostajala iz kuće. Zato smo i veoma zabrinuti – rekla nam je tada uznemirena Danijela Vukotić.

Ona je alarmirala medije, a u potragu za nestalom Aleksandrom uključila se cela srpska zajednica u Parizu. Francuska policija je takođe pokušavala da uđe u trag nestaloj devojci.

A onda je došlo do obrta. Negde oko 20 sati, srećna majka je javila da je Aleksandra pronađena.

- Imala je udes i prebačena je u bolnicu. Nije bila u stanju da može da razgovara. Uz sebe nije imala ni mobilni telefon. Tokom dana u subotu joj se stanje poboljšalo, pa nas je pozvala iz bolnice. Odmah smo otišli po nju. Sada je dobro – ispričala nam je Danijela Vukotić.

Dok smo razgovarali, Aleksandra je spavala, pokušavajući da se povrati od šoka koji je doživela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)