OPASNO JE BITI U CRNOJ GORI U OVOM TRENUTKU: Dr Kisić upozorila - u komšiluku 25 puta veći rizik od zaraze

Novosti online

18. 09. 2020. u 20:49

EPIDEMIOLOG Darija Kisić Tepavčević je danas na konferenciji za medije Kriznog štaba objasnila zbog čega odlazak naših građana u Crnu Goru nije u ovom trenutku najbolje rešenje, te pojasnila koliko je veća transmisija u susednoj zemlji.

ОПАСНО ЈЕ БИТИ У ЦРНОЈ ГОРИ У ОВОМ ТРЕНУТКУ: Др Кисић упозорила -  у комшилуку 25 пута већи ризик од заразе

Foto: Printscreen

Kisić je naglasila da je mera nadzora uvedena tek u petak iako virus “divlja” u ovoj zemlji već neko vreme da bi naši ljudi imali više vremena da se organizuju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako poredimo našu situaciju sa Crnom Gorom, najaktuelniji podaci pokazuju da je rizik sada još veći nego u toku prethodne nedelje. Trenutno je 25 puta veći rizik nego u našoj zemlji, što se tiče oboljevanja, a 14 puta je veći rizik stope mortaliteta nego kod nas – navela je doktorka i dodala da je u ovom trenutku 8 puta veći rizik za hospitalizaciju u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!