KRIZNI ŠTAB UPOZORAVA: Situacija je stabilna, ali oprez je neophodan!

Novosti online

14. 09. 2020. u 15:30

KRIZNI štab zaštitu zdravlja stanovništva Republike Srbije od zarazne bolesti COVID-19 na konferenciji za novinare istakao da je u našoj zemlji stabilna, ali da to uvek može da se promeni.

КРИЗНИ ШТАБ УПОЗОРАВА: Ситуација је стабилна, али опрез је неопходан!

Foto Tanjug

Doktorka Darija Kisić je istakla da je do stabilne situacije dovelo poštovanje preporučenih mera i posebno je pohvalila najmlađe sugrađane koji idu u školu i koji se vrlo odgovorno ponašaju o čemu svedoči i dobra epidemiološka situacijua u školama.

Doktor Predrag Kon je na konferenciji istakao da trenutno zbog epidemiološke situacije nije dobro letovati u Crnoj Gori.

Krizni štab je na sednici koja je održana danas doneo je odluku da se od petka u 18 časova uvode nove mere za građane naše zemlje koji se vraćaju iz zemalja regiona, a u kojima je učestalost oboljevanja od korona virusa veća.

Doktorka Darija Kisić je nakon sednice istakla da će u narednim danima sa građanima biti komunicirano šta sve te mere podrazumevaju i kako će se sprovoditi. Ono što se za sada zna jeste da će svi građani Srbije koji se vraćaju iz inostranstva, pre svega iz zemalja u kojima je došlo do “eksplozije” korona virusa poput Crne Gore i Hrvatske, biće obavezni da se jave epidemiologu ili svom izabranom lekaru u roku od 24 sata od ulaska u zemlju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu