UČENICI SU DISCIPLINOVANI: Šarčević čestitao početak školske nove godine

Lj. B.

03. 09. 2020. u 14:01

MINISTAR prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević čestitao je danas svim učenicima, a posebno prvacima i predškolcima početak nove školske godine i tom prilikom istakao da su sve škole u Srbiji spremne za početak nove školske godine.

УЧЕНИЦИ СУ ДИСЦИПЛИНОВАНИ: Шарчевић честитао почетак школске нове године

Tanjug

Tokom obilaska novoizgrađene Osnove škole "Nikola Tesla" u Leštanima Šarčević je ocenio: 

- Ovo je za učenike veliki korak, vrlo su disciplinovani i nose zaštitne maske - rekao je Šarčević tokom obilaska novoizgrađene Osnove škole "Nikola Tesla" u Leštanima.

On je naglasio da su sve škole spremno dočekale novu školsku godinu i da nije dobio nijedan izveštaj da u nekoj školi u Srbiji nešto ne funkcioniše.

U izgradnju škole "Nikola Tesla" uloženo je 550 miliona dinara. To je finansirala Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije, dok je grad Beograd za opremanje izdvojio 34 miliona dinara.

- U protekle četiri godine uloženo je više stotina miliona evra u škole i mnoge škole u Srbiji izgledaju kao ova u Leštanima - rekao je ministar Šarčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)