PREKINUT "KORONA KONCERT" U POŽAREVAČKOJ DISKOTECI: Policija i inspekcija vanredno upale u lokal

Novosti online

01. 09. 2020. u 20:42

NEZVANI gosti ušli su u noći između subote i nedelju, 29. i 30. avgusta u jednu diskoteku u Požarevcu i pokvarili provod tokom koncerta koji je bio u toku te večeri. Ništa od toga ne bi bilo da su se poštovale mere u borbi protiv korone, ali pošto nisu, kako saznajemo, protiv pravnog i odgovornog lica biće podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

ПРЕКИНУТ КОРОНА КОНЦЕРТ У ПОЖАРЕВАЧКОЈ ДИСКОТЕЦИ:  Полиција и инспекција ванредно упале у локал

Foto: T. Ćirić

Prema našim saznanjima, u toj diskoteci je oko 1.15 sati, 30. avgusta, sanitarna inspekcija uz asistenciju policije izvršila vanredni inspekcijski nadzor.

- Utvrđeno je da nisu sprovedene protiepidemijske mere za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, te će se protiv pravnog i odgovornog lica biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka - saznajemo u Ministarstvu zdravlja.

Inače, kao što smo već objavili, zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera kafićima, restoranima... u toku jula i avgusta meseca sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja u saradnji sa drugim inspekcijama, podnela je 105 prekršajnih prijava, a iskontrolisano je 6.648 objekata.

Oni su iskontrolisali ukupno 6.648 restorana, kafića...  Od tog broja, u zajedničkim akcijama sa drugim inpekcijama iskontrolisano je 1.494 objekata.

U julu je iskontrolisano 3.142, a u avgustu 3.506 objekata.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!