PREDVODEĆI juriš kao komandant Gvozdenog puka tokom Kolubarske bitke 1914. godine Milivoje Stojanović Brka je dao život za Srbiju.

Dušan Radosavljević

21.08.2020. 17:00

Nastanak, geneza, istorijat "Marša na Drinu" je ustvari strašna istorija Srba u 20-tom veku, Dok smo ga ponosno slušali....dok ga je sa oduševljenjem slušao ceo svet , Mi smo bili svesni i marša i našeg porekla i naše istorije.....i svet nam se divio i bili smo deo istog ali ne zaboravimo tada smo bili Krunisana nacija....bili smo KRALJEVINA !!! Kada su nas komunisti okupirali, uništili i oteli sve....a najkvalitetnije među nama i fizički uklonili i bez krsta pobacali u tajne grobnice....a tada su kao vrhunac zla i demonizma i kraljevinu nam ukinuli.....pa između ostalog i "Marš na Drinu zabranili"! Zaista, što bi narod rekao "Bogu plakati.." I zato , nema nam spasa dok ne obnovimo sve one vrednosti koje su nas krasile i kojima se svet divio.....za početak vratio "KRŠTENICU" i krsno ime, što bi rekao Patrijarh Pavle a ono glasi KRALJEVINA SRBIJA !!!

toliko

28.08.2020. 13:42

1. mars nema reci 2. ovaj sekretar za ideolosko politicki rad mogao je da napise samo reci za internacionalu 3. srpska himna je boze pravde, iako obozavam mars na drinu.