ŠTA ĆE MENI ŽIVOT: Ispovest supruga preminule porodilje koji je za dva dana ostao bez sina i žene

J. ĆOSIN

21. 07. 2020. u 14:06

SUPRUG preminule porodilje A.P. (27) rekao je za Novosti da mu je jako teško nakon saznanja da mu je samo dan nakon deteta preminula žena.

ШТА ЋЕ МЕНИ ЖИВОТ: Исповест супруга преминуле породиље који је за два дана остао без сина и жене

Foto: J.Ć.

- Nisam dobro. Očajan sam. Šta će meni život sada. Meni nema pomoći - kaže Saša P. za NOvosti.

Kako nam je objasnio prijatelji ga od jutros zovu da mu izjave saučešće:

- Svi prijatelji i kolege, od Niša do Beograda, angažovali su se da mi pomognu, ali meni pomoći nema - rekao je on i dodao da još uvek nije svestan nesreće koja ga je zadesila.

Podsetimo, jutros u 8:55 pored višenedeljne borbe, trudnice A.P. (27) iz Doljevca izgubila je bitku za život.

Ona se KC Niš lečila pod sumnjom na infekciju kovid 19, a njeno stanje se značajno pogoršalo zbog čega je priključena na mehaničku ventilaciju.

Od tada su ona i njena beba bile pod 24-časvonim nadzorom lekara, ginekologa, anesteziologa i pulmogloga. Plod je bio vitalan, ali zbog pogorštanja vitalnog stanja konzilijum je doneo odluku da se žena porodi carskim rezom u 31. nedelji trudnoće. Na žalost, došlo  je do srčanog zastoja i beba je nakon sat vremena preminula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!