MINISTAR: Nezavisna inspekcija utvrđuje okolnosti smrti braće Đokić iz Čačka

Tanjug

17. 07. 2020. u 16:22

MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da nezavisna inspekcija Ministarstva zdravlja već radi na utvrđivanju okolnosti smrti braće Đokić iz Čačka, koji su početkom juna preminuli od posledica virusa Covid-19.

МИНИСТАР: Независна инспекција утврђује околности смрти браће Ђокић из Чачка

Foto: Fejsbuk

Na pitanje da li je razmatrano da se formira nezavisna komisija koja bi utvrdila šta se dešavalo u slučaju braće Stefana i Radoša Đokića, koji su početkom juna preminuli od posledica virusa Covid-19, imajući u vidu da se njihova porodica žalila da jedan od njih nije dobio potrebnu negu, te da su ga vraćali iz bolnice, Lončar je naglasio da je nezavisna komisija formirana i da će saopštiti prve razultate te komisije čim ih budu imali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)