NEVIĐENA GUŽVA ZA TESTIRANJE: Evo kako dr Kisić Tepavčević komentariše redove ispred Torlaka (VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2020. u 17:32

Zamenik direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da se u Torlaku radi testiranje na lični zahtev građana, mahom onih koji žele da putuju pa su im potrebni negativni PCR testovi.

НЕВИЂЕНА ГУЖВА ЗА ТЕСТИРАЊЕ: Ево како др Кисић Тепавчевић коментарише редове испред Торлака (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Twitter

Kapaciteti tog Instituta su, kaže, ograničeni, a samo danas je na lični zahtev želelo da se na virus korona testira oko 250 građana.

-Činjenica da je neko uplatio 6.000 dinara za testiranje, ne znači da će biti istog dana testiran, jer su kapaciteti ograničeni, a prednost imaju oni sa simptomima, naglasila je Kisić.

Ističe da uglavnom žele da se testiraju putnici, koji idu na godišnje odmore ili putuju van zemlje iz porodičnih razloga.

- Ako želite da se testirate, morate da shvatite da i za testiranje postoje liste čekanja i liste termina, poručila je Kisić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu