"OVOGA SE NAJVIŠE PLAŠIM" Komšija o nestaloj devojčici - "Sve je pregledano. Šuma je obiđena 15 puta..."

Novosti onlajn

27. 03. 2024. u 09:35

POTRAGA za Dankom Ilić (2), koja je nestala juče oko 13.45 sati, ulazi u 19. sat, a kako su ispričale njihove prve komšije, Banjsko polje je mirno naselje, i ovako nešto im se dešava prvi put.

ОВОГА СЕ НАЈВИШЕ ПЛАШИМ Комшија о несталој девојчици - Све је прегледано. Шума је обиђена 15 пута...

Foto: Privatna arhiva

Trajkovići su izjavili da je jezero koje se pominje daleko, da ima virova, ali da je sve pregledano i da je šuma, u potrazi za Dankom Ilić (2), obiđena 15 puta.

- Sve je pregledano. Šuma je obiđena 15 puta. Postoji samo mogućnost da nije neko naišao sa strane i pokupio dete. Toga se plašim. Ovde je, inače, mirno nasilje. Jedna dlaka nije falila nikome do sada, a kamoli detetu. Nadamo se da će biti najbolji ishod - rekao je Trajković, prvi komšija porodice nestale Danke Ilić.

On kaže da šuma nije gusta, da je, kako je rekao, proređena.

Foto: Privatna arhiva

- Ono što je bilo za drva, to je posečeno. Ostalo je sitno i tanko. Oni su mi prve komšije, doduše, ne družimo se, ali oca Dankinog znam odmalena, porastao je sa nama - kazao je on za Tanjug.

I njegova supruga kaže da je Banjsko polje relativno mirno naselje. Kaže da je čula da je neko rekao da je Danka Ilić bila ispred njenih vrata, ali da je ona nije videla.

- Posle ovoga ne znam šta da kažem. Da dete ispari... Ne znam šta da kažem. Neko je od komšija rekao da je ona bila ispred mojih vrata sama, ali ja ne znam šta da kažem. Naselje je mnogo mirno i sve ovo je mnogo žalosno. Ne daj bože nikome da se desi, dođe mi da umrem. Nadam se da će da bude dobar ishod - rekla je ona.

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, akcija je trajala čitavu noć.

BONUS VIDEO:

SNIMAK IZ BORA: Potraga za malom Dankom - žandarmerija u akciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!