KIŠA STIŽE I DO BEOGRADA: Evo gde se očekuju padavine do kraja dana

Милица Шкорић
Milica Škorić

13. 03. 2024. u 16:09

U OVOM času oblačnost sa kišom iz Vojvodine, odnosno sa severa zahvatiće i Beograd, a na širem području grada biće uslova i za pljuskove. Ovog poslepodneva slaba kiša pada na području Vojvodine i na istoku Srbije.

КИША СТИЖЕ И ДО БЕОГРАДА: Ево где се очекују падавине до краја дана

Foto Pixabay free images

Oblačnost sa kišom iz Vojvodine, preko Beograda do kraja dana premeštaće se dalje prema jugu, odnosno ka centralnoj Srbiji i Šumadiji.

Pred sam kraj dana i tokom večeri kiša se očekuje u većem delu Srbije, ponegde praćena pljuskovima, dok se iznad 1300-1400 metara nadmorske visine očekuje sneg.

Duvaće severozapadni vetar.

Trenutne temperature u većem delu Srbije kreću se od 9 do 14°C, u Beogradu je 10°C. Zlatibor i Sjenica mere 3°C, a Kopaonik -1°C.

Inače, Srbija je danas pod uticajem visinskog ciklona sa centrom malo istočnije od našeg područja, pa ujedno u sklopu severnog strujanja sa severa stiže i hladnija vazdušna masa.

Slično vreme očekuje se i sutra, a petak će doneti suvo i toplije vreme sa sunčanim intervalima.

Za vikend temperatura iznad 15°C, ponegde i do 20°C.

U subotu krajem dana u zapadnim, tokom večeri i noći i u nedelju pre podne i u ostalim predelima očekuje se prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima.

Početkom sledeće sedmice suvo i toplije.

BONUS VIDEO: DR Novosti - Kada treba početi sa anti-age rutinom

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)