BIĆE KIŠE: Evo kakvo nas vreme danas očekuje i kada će stati padavine

Novosti online

13. 03. 2024. u 01:00

VREME u Srbiji danas pretežno oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

БИЋЕ КИШЕ: Ево какво нас време данас очекује и када ће стати падавине

Foto: Novosti

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 5 do 8, najviša od 11 do 15 stepeni Celzijusa.

Vreme u Beogradu

U Beogradu pretežno oblačno i malo svežije, povremeno sa kišom. Uveče i tokom noći prestanak padavina.

Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče u slabljenju.

Najniža temperatura oko 7, najviša oko 12 stepeni Celzijusa.

Vreme narednih dana

U Srbiji u četvrtak i petak u većem delu zemlje suvo i malo toplije, samo u četvrtak na jugu i jugoistoku još ponegde kiša, na planinama sneg.

U subotu novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, koje će se u nedelju izmestiti ka jugu i istoku zemlje, dok se na severu i zapadu očekuje suvo uz postepeno razvedravanje.

Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, u ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima, a od utorka mestimično sa kišom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!