ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA 60 VOZAČA ZBOG ALKOHOLA: Prve večeri festivala Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi

Lj.P.

08. 07. 2023. u 09:15

NAČELNIK Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević pozvao je sinoć posetioce muzičkog festivala Egzit da poštuju saobraćajne propise, ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, da budu odgovorni i time sačuvaju svoj i živote drugih ljudi.

ИСКЉУЧЕНО ИЗ САОБРАЋАЈА 60 ВОЗАЧА ЗБОГ АЛКОХОЛА: Прве вечери  фестивала Егзит на Петроварадинској тврђави

FOTO:MUP

Lakićević, koji je u sklopu kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja, obišao saobraćajne policajce angažovane na obezbeđenju ove manifestacije, naglasio je da je imperativ Ministarstva unutrašnjih poslova da posetioci ove manifestacije i građani Novog Sada budu bezbedni i da će, tokom trajanja festivala, policija obavljati intenzivnu kontrolu saobraćaja.

- Prošle godine tokom ove manifestacije iz saobraćaja je isključeno 200 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i 15 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Taj negativni trend se nastavio. Samo sinoć 60 vozača je isključeno iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola i pet zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci -  kazao je Lakićević.

Načelnik Uprave saobraćajne policije pozvao je sve posetioce manifestacije da u sklopu kampanje „Vozi odmoran“ na put ne kreću umorni i neispavani i da poštuju saobraćajne propise.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)