KOLONE VOZILA NA GRANICAMA: Putnici na Preševu čekaju 70 minuta, kamioni na Horgošu i do tri sata

Tanjug

01. 07. 2023. u 19:37

PUTNIČKA motorna vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, čekaju 70 minuta, a na Gradini 40 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

КОЛОНЕ ВОЗИЛА НА ГРАНИЦАМА: Путници на Прешеву чекају 70 минута, камиони на Хоргошу и до три сата

Foto: Printskrin/AMSS

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17:15, na prelazu Gostun putnička vozila na ulazu u zemlju čekaju 30 minuta, a na Preševu 20 minuta.

Kamioni na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, čekaju tri sata, a na Batrovcima dva sata.

Navedeno zadržavanje teretnih vozila posledica je aktivnosti susednih graničnih organa, navodi se u saopštenju AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO: "DA IH NE ZABORAVIMO": Patrijarh Porfirije držao pomen stradalim Srbima u Podrinju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!