"NOVOSTI" ISPRED "RIBNIKARA": "Ćerka mi je danas prvi dan u školi nakon tragedije... i sad će da čuje ovo - ne znam kako da je smirimo"

J.D.Lj.

15. 05. 2023. u 14:16

POSLE vesti da je 12 dana nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar", i pored svih napora lekara da je spasu, preminula i devojčica A. A., vest o smrti devojčice ponovo je podsetila na stravični masakr i brzo se raširila društvenim mrežama.

НОВОСТИ ИСПРЕД РИБНИКАРА: Ћерка ми је данас први дан у школи након трагедије... и сад ће да чује ово - не знам како да је смиримо

Foto D. Milovanović

Ipak, kako saznajemo, o nemilom događaju već su, putem društvenih mreža, saznali i brojni roditelji dece koja pohađaju ovu školu.

Jedan od njih za " Novosti" kaže:

- Moja ćerka je, posle skoro dve nedelje od strahote koja se desila, danas prvi dan otišla na nastavu. I, sad ovo da čuje... Ne znam kako ćemo je smiriti.

Podsetimo, trećeg maja trinaestogodišnji K. K. uz vatrenog oružja usmrtio svojih osam školskih drugova i čoveka iz obezbeđenja i ranio još nekoliko dece. 

U njegovom krvavom pohodu teško je povređena A. A., kojoj su se lekari do danas borili za život, kao i još jedan dečak koji je u pucnjavi zadobio teške povrede kičme i drugih organa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)