PRONAĐENA NESTALA TINEJDŽERKA IZ TEMERINA: Majka kaže - "Vratila se, još nismo pričale o svemu"

Lj.P.

01. 04. 2023. u 15:30

PETNAESTOGODIŠNjA Tamara Lecki iz Temerina, za kojom se tragalo od srede uveče, pronađena i nalazi se kod kuće, potvrdila je za "Novosti" njena majka.

ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ ТЕМЕРИНА: Мајка каже - Вратила се, још нисмо причале о свему

Foto: Fejsbuk

- Jeste, hvala Bogu, stigla je kući pre sat vremena - vidno uzbeđena kazala nam je tinejdžerkina majka. - Još nismo pričale o onome što se desilo. Sačekaćemo malo da se smire strasti i kod mene i kod nje, i onda ćemo na miru o svemu porazgovarati. Ne mogu još ništa da kažem. najvažnije je da je živa i zdrava.

Nešto ranije, kako smo objavili, majka u razgovoru za naš list kazala je  da je njena ćerka u sredu uveče oko 19 sati otišla od kuće da isprati druga na autobusku stanicu, i da joj se od tada gubi svaki trag.

- Te večeri sam se vratila sa obuke za posao, u kući sam zatekla tog njenog druga, koga, inače ne poznajem, i on se predstavio kao David iz Novog Sada. - Tamara je rekla da ide da ga isprati na autobusku stanicu, na šta sam joj odgovorila da se vrati za 20 minuta.

Dogovoreno vreme je prošlo, a Tamara se, međutim, nije pojavila u kući, zvala sam je, ali je njen broj mobilnog telefon bio isključen. Od tada ne možemo da sa njom stupimo u kontakt. Strašno se brinemo, ne znam više šta da mislim.

Kasnije je, kako priča Tamarina mama, saznala da se dečko koga je u večeri nestanka zatekla u kući, ne zove David kako joj se predstavio, već Stefan, ali da ne zna odakle.

- Tamara je i ranije nekoliko puta odlazila od kuće, ali se svaki put posle nekoliko sati odsustva vraćala, i javljala se na telefon – kazala nam je majka, apelujući na sve da ako vide tamaru, odmah obaveste policiju.- Zvala sam i sve njene drugarice raspitijući se da li su nešto čule i da možda nije kod neke od njih, ali ni one ništa ne znaju o njenom nestanku.

Tinejdžerka je, kako dalje priča njena majka, u poslednje vreme bila jako tužna, jer je pre oko mesec dana dečko sa njom raskinuo emotivnu vezu. I sa njim je majka posle Tamarinog nestanka razgovarala, ali ni on nema nikakve informacije o nestaloj devojčici.

Prema rečima majke, Tamara je u srednjoj školi koju je pohađala u Novom Sadu, upala u loše društvo, zbog čega ju je odatle ispisala i upisala u školu u Temerinu. Sumnja, međutim, da je sa njima i dalje u kontaktu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!