ZAHVALNICA MAJKE OD KOJE NAVIRU SUZE NA OČI: LJubav, bol, patnja, suze, neprospavane noći, strah i velika zahvalnost...

J. S.

14. 02. 2023. u 20:10

NACIONALNO udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR će i ove godine obeležiti 15. februar, u više gradova gradova u Srbiji, među kojima je Vranje.

ЗАХВАЛНИЦА МАЈКЕ ОД КОЈЕ НАВИРУ СУЗЕ НА ОЧИ: Љубав, бол, патњa, сузе, непроспаване ноћи, страх и велика захвалност...

Foto: Piksabej

Ovaj grad ima jedinstveno Društvo onkoloških pacijenata, na nedavno održanoj izložbi osvanula je poruka jedne majke koja je mnogo više od zahvalnice.

Foto: Društvo onkoloških pacijenata

- Sa ovom teškom dijagnozom suočavaju se ljudi različite starosne dobi. Najteže je kada detinjstvo i mladost obeleži bolnica, hemioterapija, gubitak kose, neizvesnost.Ti mali, a zapravo veliki heroji su tu oko nas!Tu su i njihovi roditelji, takodje veliki heroji! Njima je posvećen 15.februar Međunarodni dan dece obolele od raka. Na našoj izložbi fotografija "Dva lica, jedan život" jedna majka napisala je poruku koja sadrži  ljubav, bol, patnju, suze, neprospavane noći, strah, veliku zahvalnost...Teško je bilo šta reći, osim da iz dubine duše želimo da ovakvu poruku ispiše svaka majka čije je dete obolelo od karcinoma! To je želja svakog od nas  – poručili su iz ovog Društva.

U Vranju će akcija biti održana na platou ispred Robne kuće od 12 do 14 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)