DO KADA ĆE TRAJATI PRAZNIČNO PROLEĆE U SRBIJI? Evo kakvo nam vreme stiže u narednih sedam dana

Tanjug

03. 01. 2023. u 10:55

U VEĆEM delu Srbije sutra će biti pretežno oblačno i suvo sa lokalnom pojavom jutarnje magle, ali se na severozapadu Srbije delimično razvedravanje očekuje već ujutro i pre podne, dok će posle podne sunčanih intervala biti i na zapadu zemlje, kao i u Negotinskoj Krajini.

ДО КАДА ЋЕ ТРАЈАТИ ПРАЗНИЧНО ПРОЛЕЋЕ У СРБИЈИ? Ево какво нам време стиже у наредних седам дана

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od -1 do 8, a najviša od 7 do 14 stepeni Celzijusa. Duvaće slab i umeren vetar, na istoku ujutro kratkotrajno jak, severozapadni, posle podne i uveče u skretanju na jugoistočni.

I u Beogradu sutra pretežno oblačno i suvo. Krajem dana delimično razvedravanje. Ujutro i pre podne će duvati slab zapadni i severozapadni vetar, koji će posle podne biti u skretanju na jugoistočni.

Najniža temperatura u glavnom gradu od 4 do 6, a najviša oko 10 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do srede, 11. januara, u četvrtak će biti umereno oblačno i uglavnom suvo, samo na severu Srbije ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom.

U petak u centralnim i južnim delovima postepeno razvedravanje, a u subotu u svim krajevima pretežno sunčano. U nedelju, 8. januara, umereno naoblačenje uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra na planinama i u košavskom području.

Do kraja sedmice maksimalne temperature od 9 do 16 stepeni.

Početkom naredne sedmice jače naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom. U ponedeljak će duvati jaka i olujna košava, dok će u utorak vetar biti u skretanju na umeren i jak, severozapadni. Temperatura u padu. U sredu, 11. januara, suvo uz delimično razvedravanje.

BONUS VIDEO: VODA GA GOTOVO U POTPUNOSTI PROGUTALA: Pogledajte kako tone "Fristajler"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu