DVA dana nakon što su “Novosti” objavile da su profesorku engleskog jezika u Tehničkoj školi u Trsteniku surovo maltretirali učenici, stiže podrška i od brojnih kolega u gradu.

Komentari (19)

Idiotizam

17.11.2022. 07:36

@zora - Nasilnike isključiti iz škole i onemogućiti upis i bilo koju drugu školu. Najstrožije ih kazniti. Roditelje obavezno udariti po džepu. Jadna je ovo zemlja sa takvim "učenicima" jer celo odeljenje je problematično čim se smeju onome od čega bi se normalan stideo.

Sava

16.11.2022. 21:47

Кад се родитељи укључе испашће она крива. Ниједна казна мања од искључења из школе није довољна.

SP

17.11.2022. 04:11

@Sava - Zaludna deca se zanela i zanemarila osnovna pravila dobrog ponašanja i poštovanja nastavnika. Javna opomena pred celom školom, snimiti im face i roditelje i postaviti na "social netvorks" uz dvogodišnju uslovnu kaznu u slučaju ponovljenog incidenta.

Nenad iz Trstenika

17.11.2022. 00:27

Podrška profesorki i brz oporavak. A što se tiče učenika koji su učestvovali u incidentu imam reći samo jedno- nikakve pisane izjave, nikakvi vanredni roditeljski sastanci nego odmah lisice na ruke i pravac popravni dom, bez prava daljeg školovanja u bilo kojoj školi, pa neka ih ponosni roditelji gledaju preko stakla. To nisu deca, nego monstrumi.. i ovaj što je izmakao stolicu i ovi što su snimali. Očigledno je da je sve unapred osmišljeno i dogovoreno. Dokle trpeti ovaj teror, šta treba više čekati- da neko od njih izvadi nož ili pištolj i da stradju i profesori a i ostali učenici. DRŽAVO REAGUJ HITNO

Sic transit

17.11.2022. 00:48

Demonska obest sadašnjih i budućih ništaka, najtužnije izražena u histeričnom bezumnom revu deteta iza kamere... Iste oterati na prinudni društveno-korisni rad - njiva, bolnice i slično, gde bi mesecima radili poštene poslove (koje sami svakako drže za vrhunsko poniženje), ne bi li iskusili šta drugome pričinjavaju, te možda, ali samo moožda, nazreli ideju empatije. Snimke junačina na raboti potom postovati na društvene mreže, za nauk drugima. (ova zaludna egzegeza namenjena je da ublaži sramotu i bol onima sa dušom, koje je zverstvo pogodilo)

raca

17.11.2022. 07:08

Nekad sam išo u škpolu , roditelji su sedeli kući i radili svoj poso,nekad sam išo u školu i učio od profesora i sticao i znanje i vaspitanje , nekad sam išo u školu i postao svoj čovek, danas roditelji idu u školu psuju i vredjaju nastavnike , pa šta očekujete od diletanata

Zoka

17.11.2022. 08:22

Uvezena Demokratija na delu. A možda su mislili i da je ona on te nisu znali šta je a ni ko pa da se poigraju. Šteta što to nije bio neko iz grupe biologa koji odobravaju udžbenike za njih

Dušan BG

17.11.2022. 08:29

Učenici da se izbace iz obrazovnog sistema, da se podigne krivična prijava protiv starijih maloletnika (ili punoletnika, ako su navršili 18 godina), ali i da se razreše dužnosti direktor škole i razredni starešina, pošto je očigledno da u toj školi vladaju anarhija i zakon ulice. Jasno je svakome da ovo nije prvi put da se ti huligani tako ponašaju i pitam se, kako bi se ovo zataškalo da nema snimka?

Dragan963

17.11.2022. 08:40

Zašto se i dalje kriju imena ovih huligana??? Oni su bili svesni svojih ppstipaka onog trenutka kada je uključen mobilni telefon!!! Pustite priče o "pravima na privatnost" jer je škola javno mesto i onda nema priče o privatnosti!!!

Milivoja

17.11.2022. 08:54

Неваспитаност,силеџиство, безобобразлук,је одлика кућног васпитања.За поступке ових ученика криви су родитељи,јер су и сами такви.Назови ученике треба истерати из школе и забранити им пријем у свим школама на подручју Крушевца са ужом околином.

Nena

17.11.2022. 09:12

Згрожена сам снимком, ето тако почињу будуће убице и дилери, насилници и још много тога злог зато нема дилеме искључити сву тројицу из школе, предати васпитно установи а родитеље казнити јер свако такво понашање потиче из куће.

Veljko

18.11.2022. 15:19

U redu podrska od kolega.A sta ce uraditi ministarstvo prosvete i drzava da se zavede red u skolama.Da nasilja vise ne bude.Ili ce kao i do sada pricati se o ovome dva tri dana i po onoj staroj tresla se gora rodio se mis.

Sanja

23.11.2022. 08:58

Roditelji za sve krivi. Momentalno potraziti strucnu pomoc psihijatra i psihologa.Takvo vaspitanje djece nedopustivo.Kad svakakav sljam i psihijatrija ima djecu, pa sta onda ocekivati od takvih malih kretena.Nazalost