ĐURIĆ: Grad Novi Sad nagrađuje sa po 40.000 dinara pripadnike MUP-a

Novosti Onlajn

14. 11. 2022. u 11:33

U GOTOVO polumilionskom gradu uvek ima nekih neželjenih događaja, ali važno je da naša policija radi odgovorno, kvalitetno i da su poslednjih 10 godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu, istakao je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

ЂУРИЋ: Град Нови Сад награђује са по 40.000 динара припаднике МУП-а

Foto: Printskrin/Instagram/milandjuric77

- Bitno je da verujemo našoj policiji, da poštujemo ljude koji nose te časne uniforme, da im mi kao država i kao grad obezbedimo najbolje moguće uslove za rad. Grad Novi Sad je uveo praksu da nagrađuje sa 40.000 dinara pripadnike Policije koji su prilikom obavljanja svojih zadataka pokazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti. U ime svih Novosađana, danas sam čestitao trojici policijskih službenika Policijske ispostave u Petrovaradinu - pomoćniku komandira, mom imenjaku, Milanu Malbaši i policajcima Urošu Klisuri i Miroslavu Todoroviću. Oni su najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela izvršenih na trasi brze pruge Beograd - Novi Sad, kojima je bilo ugroženo odvijanje saobraćaja i naneta višemilionska šteta firmama koje su bile zadužene za obnovu i održavanje ove deonice brze pruge.

Grad Novi Sad će vam uvek pružiti podršku, jer to što za sve nas radite nema cenu!

(Grad Novi Sad)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu