KAKO DA IZABERETE IDEALAN STAN ZA VAŠU PORODICU?

Promo

18. 10. 2022. u 10:00

KUPOVINA stana je veoma zahtevan proces, a kada je broj članova porodice veći, onda takav proces postaje još kompleksniji. U tom slučaju proces kupovine posmatra se sa brojnih aspekata koji će u budućnosti moći da ugode svakom članu. Pored toga što u obzir dolaze vaše potrebe i želje, morate uzeti u obzir i potrebe vaših mališana.

КАКО ДА ИЗАБЕРЕТЕ ИДЕАЛАН СТАН ЗА ВАШУ ПОРОДИЦУ?

Foto: Promo

Da li je kraj u kome kupujete stan miran i siguran za decu? Da li je dovoljno komforan za porodicu? Da li u blizini imate sve što odgovara vašim potrebama? Da li imate dovoljno sadržaja koji će ispuniti očekivanja dece? U nastavku smo vam pripremili odgovore na ova i brojna druga pitanja vodeći se primerom najtraženijeg kompleksa Zapadne Srbije.

Foto: Promo

OAZA MIRA I SIGURNOSTI

Lokacija je jedan od imperativa pri odabiru mesta za život. Na manje od deset minuta lagane šetnje od zlatiborskog jezera, u najzelenijem delu Zlatibora, u naselju Palisad nalazi se kompleks Titova Vila. Pozicioniran je na 1000m nadmorske visine, u jedinstvenom, zelenom okruženju sa pogledom na najviše vrhove Zlatibora, Tornik i Čigotu. Lokaciju posebno izdvaja zaštićenost od gradnje i smeštenost između vila koje su proglašene kulturnim dobrom i okružene impozantim zelenilom. Na raspolaganju je park i igralište za decu na otvorenom na preko 700m2, bioskop na otvorenom...

Foto: Promo

NAJBOGATIJI KONDOMINIJUM NA ZLATIBORU

Kompleks je projektovan tako da omogući visok nivo kvaliteta življenja prilagođen zahtevima svakog modernog gosta. Poseduje najsavremeniji SPA centar koji se izdvaja po najbogatijim sadržajima na Zlatiboru. Recepcija, teretana, restoran, park za decu na otvorenom, spoljašnji bazen, konferencijska sala, bioskop na otvorenom, lobby bar namenjeni su samo Vama i Vašim porodicama, a istovremeno Vaš mir nikako neće biti narušen. Trenutno je u izgradnji i poslednji objekat Triglav, koji će imati svoju recepciju, smart zone sistem, 4 nivoa podzemnih garaža, lounge bar, massage relax zone, zatvorenu igraonicu za decu...

Foto: Promo

BUDUĆNOST U ZNAKU TITOVE VILE

U kompleksu Titova Vila poseban akcenat stavljen je na sadržaje za najmlađe goste. Park na otvorenom prostire se na 700m2 i ispunjen je raznovrsnim sadržajima: ljuljaškama, toboganima, kućicom na drvetu, trim stazom. Teretana u okviru spa centra prostire se na 120m2, opremljena najsavremenijom opremom za vežbanje i treniranje. Upotpunite svoj odmor vežbom za telo i duh, u vidu grupnih ili individualnih treninga. Vlasnicima stanova na raspolaganju je i lični trener. Dozvolite sebi potpuno opuštanje u privatnosti Spa centra Jadran, jer su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni bazen. Isplivajte iz unutrašnjeg u spoljašnji bazen i đakuzi i relaksirajte se u vreloj vodi čak i dok po vama padaju snežne pahulje.

Foto: Promo

Savršen letnji odmor na planini sada dobija potpuno novu dimenziju! Tople letnje dane obogatite sunčanjem i kupanjem uz miris borovine na preko 1000 metara nadmorske visine u bazenu površine od skoro 200m2, koji će imati i odvojeni deo za vaše najmlađe i najdraže.

SIGURNA I TRAJNA INVESTICIJA

Za vreme vašeg odustva stan možete da izdajete i da time ostvarite dodatni prihod i vratite uloženi novac. Kompleks poseduje upravu i iskusan menadžment koji za vas može da vrši celokupan property i rental managment. Recepcija, room service i consierge će svakom gostu i vlasniku biti na raspolaganju 24h.

Pretpostavka nam je da bi vase sledeće pitanje bilo, kako doći do ovakvog kompleksa? Kako da se informišete o dostupnim stanovima? Pripremili smo vam odgovor i na ta pitanja.

Foto: Promo

Investitor ovog projekta je firma Stan projekt koja ima najviše prodatih i useljenih stanova na Zlatiboru. 80% stanova prve faze gradnje u objektu Triglav je prodato, a kupcima na raspolaganuju ostao je još određeni broj stanova.

Sa ciljem da izbor stana učine lakšim, agenti prodaje ovog investitora na raspolaganju su i vodiće vas kroz sve korake kupoprodajnog procesa. Osnovni princip njihovog poslovanja je da stvore zadovoljne kupce koji će kupovinom nekretnine dobiti potpunu stručnu pomoć i sigurnost. Ni to nije sve. Agenti su uz vas i kroz sve faze procesa: prezentacija stanova, pomoć pri odabiru najbolje strukture stana, odlazak kod Javnog beležnika , potpisivanje predugovora i ugovora za stan, primopredaja stana…

Detaljnije informacije možete pogledati i na sajtu www.titovavilazlatibor.rs ili kontaktirati agente prodaje na sledeće brojeve telefona +38169690690, +38169688888, +381631112206 ili +38163304005.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)