NEKAKO SAM SE IZVUKLA, MOJ SIN SE VRATIO U VODU DA SPASAVA DRUGE: Ispovest žene koja je preživela pad u Zapadnu Moravu (FOTO/VIDEO)

V.I.

13. 10. 2022. u 13:27

- Išli smo polako svi preko mosta i u jednom momentu samo je most secnuo i našli smo se pod vodom.

НЕКАКО САМ СЕ ИЗВУКЛА, МОЈ СИН СЕ ВРАТИО У ВОДУ ДА СПАСАВА ДРУГЕ: Исповест жене која је преживела пад у Западну Мораву (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. I.

Ovako za "Novosti" počinje svoju ispovest o stravičnom događaju preživala žena, koja je upala u Zapadnu Moravu kod Ovčar Banje, kada je mostić preko koga su prelazili pukao, najverovatnije zbog prekomerenog tereta.

- Nas dvadesetak je išlo preko mosta, on se zaljuljao, držali smo se za ograde i odjednom smo se našli pod vodom. Ta žena što je nastradala, najverovatnije ju je most poklopio, bila je starija i krupnija. Verovatno nije znala ni plivati, nije se snašla.. Sva sreća pa je reka mirna, a i nije velika dubina, uspeli smo se nekako izvući, kaže žena, koja je takođe bila pod vodom i koja se na svu sreću spasla.. Kako, ne zna ni ona sama i dodaje: 

- Nekako sam isplivala na površinu i onda sam se penjala uz ogradu. Popovi su gore bili i izvlačili nas za ruke i onda je istrčao i moj sin i ponovo uletio sa još jednom osobom koja je bila sa nama u grupi, da pokušaju da spasu tu ženu.

 Podsetimo, nakon nesreće kada se srušio mostić kod manastira Jovanja, stradale su dve žene starosti oko 70 godina, a deset osoba je povređeno. Svi povređeni su hospitalizovani u bolnici u Čačku, troje sa teškim povredama je na odeljenju intenzivne nege, zbog povreda ortopedske i neurološke prirode, dok je sedmoro zbrinuto zbog povreda zadobijenih u ledenoj vodi.

BONUS VIDEO: DRŽALI SMO SE ZA OGRADU KADA JE MOST PROPAO: Ispovest Zvorničanke koja je preživela pad u Zapadnu Moravu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024