PRE 45 MINUTA VIĐENA DEVOJČICA KOJA LIČI NA NINU: Podignuta dva drona, intenzivno se pregleda ovaj teren

S.M.J.

21. 09. 2022. u 17:51

Meštani Kladova već sati pretražuju teren oko dela grada zvanog Pesak gde je navodno viđena petogodišnja Nina Anđelić koja je danas oko 10 sati nestala iz Predškolske ustanove „Neven“, u Ulici 22. septembar broj 54, kod pekare „82“, u Kladovu.

ПРЕ 45 МИНУТА ВИЂЕНА ДЕВОЈЧИЦА КОЈА ЛИЧИ НА НИНУ: Подигнута два дрона, интензивно се прегледа овај терен

Foto: Privatna arhiva

U potragu za ovom devojčicom svetlo-smeđe kose vezane u repić, koja na sebi ima roze jaknu i sive helanke, uključilo se maltene celo Kladovo. Osim policije, taksista, sportista, planinara lokalne samouprave i svih javnih ustanova teritoriji opštine Kladovo, grad pretražuju i građani.

- Neprestano su u vazduhu tri drona. Gledamo svaki kutak. Poslednji put je viđena u delu grada prema vinogradu. I to smo pretražili ali je nema. Sad češljamo svaku kuću, svako dvorište – kaže Bojan Božanović, zamenik predsednika opštine Kladovo.

Na terenu su već satima i roditelji devojčice koji su naveli da su devojčicu jutros odveli u vrtić i da su ih iz ove ustanove zvali da im kažu da je Nina nestala.

- Njena grupa dece bila je u dvorištu i kada su ulazili unutra vaspitačice su videle da nema mog deteta - rekla je Sanja Anđelić.

Devojčicu su, navodno, u jednom trenutku zabeležile kamere sa jednog lokala, ali je niko nije video.  Na društvenim mrežama dele se pozivi u pomoć i apeli da se ne šire dezinformacije.

- Dete je takve prirode da je moguće i da se uplašilo, da se negde sakrilo. Svi smo na terenu, ceo grad se pretražuje i nadamo se da ćemo je pronaći do mraka- dodaje Božanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona