Kako efikasno opremiti „stan na dan“

Novosti online

28. 08. 2022. u 08:57

SVE češće se ljudi opredeljuju za to da svoje slobodne stanove iznajmljuju. Po većim gradovima ima dosta stranaca ili zanimljivih manifestacija, koje idu u prilog tome da je najisplativija varijanta „stan na dan“.

Како ефикасно опремити „стан на дан“

Foto: pixabay

Malo po malo ova ideja se proširila svuda i sada u gotovo svim gradovima Srbije postoji ovakva opcija za konačenje – povoljno je, lako dostupno, praktično, sigurno i jednostavno. Što se tiče stanodavaca, vodili su se prostom matematikom da više novca mogu uzeti ukoliko prostor za stanovanje iznajmljuju na kraći period, nego li u vidu mesečne rente.

Pored toga, pandemija je „rsterala“ studente na dve godine, pa su im stanovi zvrjali prazni, pa ih je ovaj način rentiranja spasio. Iskusni stanodavci savetuju šta je u osnovi najbitnije za opremanje „stana na dan“. Sigurnost i udobnost su uvek svima na prvom mestu!

Sigurnosna vrata - akcije potražite i nećete pogrešiti

Sigurnosna vrata će osigurati sve što imate u stanu. Poseban mehanizam zatvaranja sigurnosnih vrata, tj specifična brava, vam garantuju perfektno dihtovanje, uklapanje (po meri) u svaki prostor, atraktivan izgled i apsolutnu zaštitu. Na vama je samo da izaberete proizvođača i model sigurnosnih vrata. Akcija ima stalno, jer je njihovo tržište veliko, pa će vam to omogućiti da prođete finansijski povoljno.

Sigurnosna vrata ulivaju sigurnost vama, kao stanodavcu, ali i vašim stanarima. Kada procene da će se u nepoznatom gradu, sa svime što ponesu osećati bezbedno, potencijalni stanari će se pre opredeliti za prostor sa sigurnosnim vratima, koji im uliva poverenje.

Kamere za video nadzor – da svi budu spokojni

Kolio god da ste osigurali ulaz, kao i sav inventar unutar objekta, dok ne stavite dobre nadzorne kamere, da iz svoje sobe možete motriti na svoj posed, niste se obezbedili. Danas i svaka trafika ima nadzorne kamere! Nekada je to jedini način da se sačuvate (na žalost). Mnogi džeparoši i krupni lopovi ustuknu tek kada ugledaju nadzorne kamere. Imajući u vidu da ćete u svoj „stan na dan“ moći da primite svakakav svet, dobro je instalirati kamere za video nadzor svuda gde je potrebno i primereno, naravno.

Ukoliko imate stan, to neće biti veliki problem, ali ukoliko imate kuću koju parcijalno iznajmljujete, nadzorne kamere su neophodnost – ispred kapije, ispred ulaznih vrata, u dvorištu, na svetlarniku,... Nadzorne kamere su sigurna i pouzdana investicija koja će vam se višestruko isplatiti i, pre svega obezbediti mir i spokojstvo.

Servis audio opreme trebaće vam isto koliko i super market

Možda će zvučati čudno, ali stanari koji vam dođu u „stan na dan“, neće previše obraćati pažnju na marku frižidera, šporeta ili izgled ugaone garniture, ali će ih mnogo obradovati dobar audio uređaj. Audio opremu će koristiti sve vreme boravka u stanu. Nekada će slušati muziku „za svoju dušu“, nekada uz rad, nekada uz druženje sa prijateljima ili će i sami organizovati zabavu. Iz bilo kog razloga da us tu i kakav god da je tip stanara, audio oprema je pun pogodak.

Ono što je takođe neminovnost je da će se audio oprema često kvariti. Iz mnogo razloga stanari ne vode dovoljno računa i stalno će vam biti potreban servis audio opreme. Nemojte da vas to brine, jer je i tako, dobit na vašoj strani. Na vaam je samo da što pre nabavite dobru audio opremu i prošetate po kraju kako biste pronašli najbliži servis audio opreme. Možda stanari neće naglas reći, ali će vam prećutno biti vrlo zahvalni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna