REAGOVALO MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Inspekcija u DZ Lazarevac zbog slučaja žene iz sela Leskovac koja je majku zakopala u dvorištu

Biljana Ristivojević

27. 07. 2022. u 13:33

MINISTARSTVO zdravlja će poslati zdravstvenu inspekciju u Lazarevac, rečeno je danas u tom ministarstvu.

РЕАГОВАЛО МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА: Инспекција у ДЗ Лазаревац због случаја жене из села Лесковац која је мајку закопала у дворишту

Foto: D. Balšić

- Ministarstvo zdravlja će poslati zdravstvenu inspekciju u Lazarevac, kako bi utvrdili da li je bilo nepravilnosti u radu ove Službe, u navedenom slučaju - navode iz Ministarstva zdravlja.

Podsetimo, ranije danas su povodom teksta u pojedinim dnevnim listovima o neizlasku ekipe Službe hitne pomoći Doma zdravlja Lazarevac na poziv ćerke sad pokojne M. K., reagovali iz ove Službe rečima da je jedini poziv od navedene primljen 17. jula u 16 časova.

- Dana 17. 7. 2022. u 16 sati primljen je poziv za dolazak kod M. K. iz sela Leskovac, opština Lazarevac. Zvala je njena ćerka i navela da je razlog za poziv kašalj njene majke. Dežurna doktorka je tom prilikom objasnila da je potrebno da se pacijentkinja doveze u Dom zdravlja na snimanje RTG pluća, ali nije do kraja dovršila razgovor jer je ćerka pacijentkinje prekinula vezu, ne ostavivši podatke, adresu i ne saslušavši predlog doktorke da će uputiti sanitetsko vozilo po pacijentkinju - naveli su iz ovog doma zdravlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove