NA PREŠEVU SE ČEKA OKO SAT VREMENA: Izbegavati krajnju desnu traku,ostale trake propustljivije

Novosti online

12. 07. 2022. u 17:45

ZA razliku od Evzonija, gde se granica sa Severnom Makedonijom prelazila danas oko 15 časova za manje od desetak minuta, trenutno se na prelazu Tabanovci-Preševo čeka oko sat

НА ПРЕШЕВУ СЕ ЧЕКА ОКО САТ ВРЕМЕНА: Избегавати крајњу десну траку,остале траке пропустљивије

Čitalac Novosti

Čitalac “Novosti” koji se trenutno nalazi na ovom prelazu savetuje da se izbegava krajnja desna traka jer sve ostale trake su duplo propustljivije.

Prema podacima Uprave granične policije, teretna vozila čekaju na Horgošu tri sata, na Kelebiji dva, a na Batrovcima sat vremena. Na sva tri prelaza čeka se na izlazu iz zemlje, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadrzavanja vozila.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjen režim saobraćaj zbog radova, pa tako na deonici Ub-Lajkovac ka Beogradu zatvoren je izlaz na petlji Ub u smeru ka Beogradu i saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci.

Na deonici Pančevo - Vršac kod Vlajkovca od 12. jula izvodiće se radovi na popravci mosta preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano semaforima.

Radovi i na deonici Ljig - Takovo u smeru ka Čačku trajaće do 14. jula do 15 časova, a na deonici Leskovac - Leskovac (Strojkovce) ka Vučju radovi na kolovozu do 18. jula od 7 do 17 časova i uz naizmenično propuštanje vozila i povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 časova.

Na deonici Knić - Mrčajevci u toku su radovi na mostu preko Bresničkog potoka i potrajaće do 15. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO: NA GRANIČNOM PRELAZU PREŠEVO BEZ DUŽIH ZADRŽAVANjA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna