TUŽILAC ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL SLUŽBENO U PARIZU: Dogovoren nastavak saradnje u vezi sa razmenom informacija o podacima sa Skaj aplikacije

N.B.

24. 06. 2022. u 15:16

TUŽILAC za organizovani kriminal Mladen Nenadić sa saradnicima, sudijom za prethodni postupak i predstavnikom MUP-a Republike Srbije nalazi se u službenoj poseti Pariskom tribunalu za organizovani kriminal.

ТУЖИЛАЦ ЗА ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ СЛУЖБЕНО У ПАРИЗУ: Договорен наставак сарадње у вези са разменом информација о подацима са Скај апликације

Mladen Nenadić / Foto Tanjug

Tokom posete održan je sastanak sa potpredsednikom Tribunala zaduženim za istragu organizovanog i visokotehnološkog kriminala i njegovim saradnicima, na kojem je izraženo zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, koja je ocenjena kao izvanredna i izuzetno uspešna. 

Dogovoren je nastavak intenzivne saradnje pravosudnih institucija Republike Francuske i Tužilaštva za organizovani kriminal Republike Srbije, u vezi sa razmenom informacija o podacima sa Skaj aplikacije i dalji operativni koraci u borbi protiv organizovanog kriminala.

Sastanak je održan i sa direktorom Direkcije za organizovani kriminal centralne uprave sudske policije MUP-a Republike Francuske i njegovim saradnicima zaduženim za organizovani i visokotehnološki kriminal i rad Udarne grupe za Skaj aplikaciju. Ovom sastanku je prisustvovao i predstavnik MUP-a Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!