SRAMOTA ME JE ŠTA SAM PROČITAO: Vučić o hrvatskim pretnjama i mitu o Jasenovcu

Novosti onlajn

21. 05. 2022. u 15:07

PREDSEDNIK Vučić je prokomentarisao pretnje iz Zagreba da će blokirati put Srbije u EU zbog optužnica za ratne zločine, i istakao da se hrvatski piloti terete za ubistvo dece na Petrovačkoj cesti, za ubistvo porodice Rajić i porodica Drča.

СРАМОТА МЕ ЈЕ ШТА САМ ПРОЧИТАО: Вучић о хрватским претњама и миту о Јасеновцу

Foto: Petar Milošević

- Ubili su ih iz čista mira. Šta hoćete. Da oprostimo ubistvo dece da bismo ušli u EU. Ja sam mislio da se borimo za neke univerzalne ljudske vrednosti. A što se tiče mita o Jasenovcu, sramota me je šta sam pročitao. Svi ti koji podilaze nacizmu i fašizmu više govore o sebi. Mi se nećemo odreći borbe protiv fašizma i nacizma, i nevinih žrtava, to se neće dogoditi. Možda kada neki njihovi pobede, ali to tek za četiri godine - istakao je predsednik.

BONUS VIDEO:

OTVOREN SAJAM POLjOPRIVREDE U NOVOM SADU: Vučić i Orban na svečanoj ceremoniji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)