KUĆI JE ČEKA DETE OD PET GODINA: Sandrin brat otkrio detalje njenog nestanka - "Baba ju je odgajila, nestala je posle groblja"

Novosti onlajn

17. 05. 2022. u 15:21

SANDRA Šević je iz Kaluđerice, a nestala je u subotu, 14. maja, u Mirijevu.

КУЋИ ЈЕ ЧЕКА ДЕТЕ ОД ПЕТ ГОДИНА: Сандрин брат открио детаље њеног нестанка - Баба ју је одгајила, нестала је после гробља

Foto: Privatna arhiva

Njen brat od tetke Viktor otkrio je da je sa Sandrom u subotu bio na groblju, a kada su došli kod njega kući u Mirijevu, ona je otišla i od tada joj se gubi svaki trag. Kako priča njen brat, Sandrin telefon je nedostupan.

- Izdavali smo babi šest meseci, a posle groblja otišli smo kući, odakle je u jednom trenutku otišla bez traga. Odmah smo je zvali, počeli da tražimo i prijavili policiji - priča Viktor.

Za sada, kako kaže, nema novih informacija, ali ističe da ovo nije prvi put da Sandra nestane.

- Jednom je isto nestala, ali ju je policija brzo pronašla na groblju. Moja sestra nikad nije pokušala sebi da naudi, ali ima psihičkih problema. Znam da nije pila terapiju i verujem da su je nedavni gubitak majke, pa bake koja ju je odgajila, a onda i razlaz od muža poremetili. 

Foto: Privatna arhiva

Viktor kaže da ju je tražio po grobljima, crkvama, išao je do Hrama, 25. maja i Kalemegdana, jer su to sve mesta koje je Sandra volela da obilazi i ističe da će ih sve ponovo obići. Planira i da lepi plakate po gradu kako bi što više ljudi saznalo za potragu.

Kontaktirao je i sa dve-tri njene drugarice, međutim, niko nema informacije o njenom nestanku.

- Ona nema gde da ode, verujem da je živa i samo se plašim da sebi ne naudi. Kući je čeka dete od pet godina - kaže njen brat od tetke i moli sve koji je vide da prijave policiji ili na broj 061 3163027.

Podsetimo, nestala Sandra (38) visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu i oči, nosi naočare za vid. U trenutku kada je nestala imala je na sebi crnu haljinu sa roze cvetovima. 

BONUS VIDEO: 

CIPELE IZ KOZNIKA ČEKALE 400 GODINA: Otkriće arheologa između Aleksandrovca i Brusa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)