OTKRIVENO GDE JE BILA MARIJA ZA KOJOM SE TRAGALO SEDAM DANA: Novi detalji nestanka devojčice

J. Ćosin

07. 05. 2022. u 16:20

ŠESNAESTOGODIŠNjA Marija S. iz aleksinačkog sela Prćilovica, koja je pronađena jutros nakon sedmodnevne potrage, skrivala se kod jednog Nišlije koji živi u blizini Otvorenog tržnog centra gde je poslednji put i viđena.

ОТКРИВЕНО ГДЕ ЈЕ БИЛА МАРИЈА ЗА КОЈОМ СЕ ТРАГАЛО СЕДАМ ДАНА: Нови детаљи нестанка девојчице

Foto: MUP Srbije

Policija još obavlja razgovore sa tinejdžerkom u prisustvu službenika Centra za socijalni rad i njene majke Ružice, kako bi se ustanovilo da li u ovom događaju ima elemenata krivičnog dela, ali kako saznajemo, za sada ništa ne ukazuje da je Marija držana u Nišu mimo svoje volje.

- Ono što je do sada utvrđeno je da je bila sa jednim dečkom iz Niša. Još se utvrđuje da li su se znali od ranije ili ga je ona upoznala neposredno pre nestanka. Ona je dosta naivna za devojku njenog uzrasta i povodljiva tako da ne bi bilo nikakvo čudo da je krenula sa tim momkom a da su se tog dana i prvi put sreli. U svakom slučaju rad sa ovom porodicom će biti nastavljen a Centar za socijalni rad će odlučiti o merama koje će se preduzeti u interesu maloletnice s obzirom na ove okolnosti – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Devojčica je jutros na osnovu fotografije i po istoj garderobi u kojoj je poslednji put viđena, prepoznao policijski službenik. Zatečena je u blizini niške Železničke stanice u ulici Dimitrija Tucovića, u kraju u kome je poslednji put i viđena a gde živi i dečko kod koga se sklonila.

BONUS VIDEO - BUDUĆNOST JE U RUKAMA SELjAKA: Porodica Danilović obrađuje 350 hektara zemlje i gaji 5.000 svinja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu