VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 23. APRIL: Pre podne oblačno, popodne razvedravanje, a evo šta nas čeka sutra, na Vaskrs

Novosti online

23. 04. 2022. u 02:10

U SRBIJI će pre podne biti umereno i potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, a posle podne će doći do postepenog razvedravanja sa zapada, saopštio je RHMZ.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ 23. АПРИЛ: Пре подне облачно, поподне разведравање, а ево шта нас чека сутра, на Васкрс

Foto: D. Balšić

Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar, na istoku povremeno i jak. Jutarnja temperatura od 8 do 12, najviša dnevna od 17 do 22 stepena.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će pre podne biti umereno i potpuno oblačno, povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom. Posle podne postepeno razvedravanje.

Jutarnja temperatura biće oko 11, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Vremenska prognoza za naredne dane

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u nedelju će biti toplo i vetrovito. Pre podne pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, u zapadnim i severnim predelima, a krajem dana i u Braničevskom i Borskom okrugu mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Zatim promenljivo, nestabilno i toplo uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!