VOŽNJA "SOKOLOM" I DALJE 300 DINARA: Promotivna cena karte za najbrži srpski voz i u maju!

Tanjug

22. 04. 2022. u 11:50

PROMOTIVNA cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom „Soko“, od Beograda do Novog Sada u jednom smeru, biće produžena i u maju zbog velikog interesovanja građana, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

ВОЖЊА СОКОЛОМ И ДАЉЕ 300 ДИНАРА: Промотивна цена карте за најбржи српски воз и у мају!

Foto: Z. Jovanović

Brza pruga Beograd - Novi Sad otvorena je 19. marta, a Momirović je rekao u vozu „Soko“, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada tim vozom prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu dostignut rekord od oko 13.000 putnika.

- Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bismo što više ljude vratili na želenicu i da bismo videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju - naveo je Momirović.

Pozvao je sve ljude da se provozaju najboljim „Štadlerovim“ vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila, i uživaju u vožnji.

- Ovo je ponos za celu državu i građane. Veoma sam zadovoljan - naglasio je Momirović i dodao da je pre otvaranje brze pruge od Beograda do Novog Sada strepeo da li će projekat biti uspešno završen i da li će biti postignuta brzina od 200 kilometara na sat.

Ovo je potpuna drugačija slika Srbije, dodao je Momirović.

BONUS VIDEO: 

SOKO „LETI“ SRPSKIM PRUGAMA: Novim kolovozima koje su pravili Kinezi vozovi idu do 200 km/h

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)