MINISTAR STEFANOVIĆ ČESTITAO VASKRS: "Neka vam radost najvećeg hrišćanskog praznika bude nadahnuće da istrajemo u našoj zajedničkoj borbi"

Novosti onlajn

22. 04. 2022. u 09:39

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom Vaskrsa svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti čestitku u kojoj se kaže:

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ ЧЕСТИТАО ВАСКРС: Нека вам радост највећег хришћанског празника буде надахнуће да истрајемо у нашој заједничкој борби

foto: MINISTARSTVO ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE

"Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti srdačno čestitam svesvetli praznik vaskrsenja Hristovog.

Neka vam radost najvećeg hrišćanskog praznika bude nadahnuće da istrajemo u našoj zajedničkoj borbi za stvaranje bolje budućnosti u našoj Srbiji.

Upućujem vam najiskrenije želje za uspeh u ličnom životu i profesionalnom radu sa nadom da ćete radost ovog praznika nad praznicima podeliti sa svojim najbližima u miru i krepkom zdravlju.

HRISTOS VASKRSE!“

Čestitka Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju

„Vaša svetosti,

U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i svoje lično Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima srdačno čestitam praznik Hristovog Vaskrsenja.

Uvereni u Vaše molitveno zastupništvo za pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, u ovim teškim i izazovnim vremenima molimo se da Vam Gospod podari duhovnu snagu da i ubuduće uspešno rukovodite Srpskom pravoslavnom crkvom.  

Želim Vam da krepkog zdravlja, u miru i radosti proslavite najveći hrišćanski praznik,

HRISTOS VASKRSE!“

Čestitka episkopu vojnom gospodinu Arseniju

„Vaše preosveštenstvo,

U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i svoje lično, čestitam Vam praznik Hristovog Vaskrsenja.

Molimo se da Vas Gospod osnaži da nastavite i dalje da uspešno upravljate poverenom Eparhijom niškom i vojnim sveštenstvom. Pozdravljam Vas pozdravom neprolazne radosti zbog pobede života nad smrću:

HRISTOS VASKRSE!“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori