VAŽNO ZA GRAĐANE: Novi način da proverite informacije o stažu i penzijama

Novosti online

14. 04. 2022. u 14:06

REPUBLIČKI fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je građanima koji su deo staža ostvarili u inostranstvu, i drugim zainteresovanim korisnicima usluga, omogućio uvid u uslove za ostvarivanje prava u 2022. godini u svim državama sa kojima naša zemlja ima potpisane sporazume o socijalnoj sigurnosti.

ВАЖНО ЗА ГРАЂАНЕ: Нови начин да проверите информације о стажу и пензијама

Foto: Alo

Na sajtu Fonda zainteresovani mogu na naslovnoj strani, u rubrici Prava po međunarodnim ugovorima, kao i u odeljku Propisi (Međunarodni ugovori), da pronađu sve relevantne informacije o ostvarivanju pojedinih prava, kao što su priznavanje radnog staža, isplata penzija i drugih davanja, predviđenih bilateralnim ugovorima o socijalnom osiguranju koje je Srbija do sada potpisala sa 32 zemlje.

Na ovaj način Fond PIO nastavlja da unapređuje komunikaciju sa korisnicima svojih usluga i da im olakšava ostvarivanje prava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)