ŽELITE ODMOR U RENOMIRANOM HOTELU: Nedavno renoviran hotel koji nosi ime svetski poznatog lanca

Promo

30. 03. 2022. u 16:00

KRATKA, dinamična vožnja od aerodroma, uz simpatičan doživljaj svakodnevne Hurgade kroz nepisana saobraćajna pravila. Put vodi prema starom turističkom centru grada – Sakali, a završava se na impresivnoj kapiji ulaza u Hilton Hurghada Plaza 5*.

ЖЕЛИТЕ ОДМОР У РЕНОМИРАНОМ ХОТЕЛУ: Недавно реновиран хотел који носи име светски познатог ланца

Foto: Promo

Hotel se nalazi u mirnijem delu grada, tik uz novootvoreni tržni centar, u blizini centra Hurgade. 

Foto: Promo

Hotel je jedan od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Nakon potpunog i temeljnog renoviranja, otvoren je za goste 2019. godine. Svaki, i najmanji detalj, govori u prilog dobro poznatom kvalitetu lanca Hilton. 

Foto: Promo

Poseduje 495 sofisticirano opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih najveći broj ima spektakularan pogled na plažu, more i vrtove sa palmama, koje se lagano pokoravaju toplom, egipatskom vetru. Sve sobe su moderno dizajnirane i savremeno opremljene,  svaka od njih ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. U izdvojenom delu hotela, smeštene su Premium sobe, koje su nešto drugačije uređene, pa poseduju čak i sopstvenu kuhinju. 

Foto: Promo

Hotel nudi All Inclusive uslugu, a pored glavnog restorana, poseduje i dva a la carte restorana (azijska kuhinja i kuhinja hrane morskih plodova). Pokušaćemo da vam rečima dočaramo gastronomsku ponudu i izuzetno ljubazno osoblje glavnog restorana. Ukoliko ste gurman, uživate u tradicionalnim specijalitetima, ali i inovacijama iskusnih kuvara, koji su ujedno dekorisani i servirani sa toliko pažnje, da vam je prosto žao da narušite taj sklad, ovaj segment može ozbiljno ugroziti fenomenalne utiske koje na goste ostavljaju plaža, bazeni i relaksacija na suncu.  

Foto: Promo

Hilton Hurghada Plaza 5* se nalazi na prekrasnoj peščanoj plaži, koju jednim delom čini koralni greben, prava poslastica za zaljubljenike u podvodni svet. Drugi deo plaže je kupališna zona, sa suncobranima koji osiguravaju debeo hlad i ležaljkama koje nude udobno utočište za dremku uz zvuke talasa. Kada vas ugreju topli zraci egipatskog sunca, potražite osveženje na baru, koji se nalazi na samoj plaži, a u ponudi ima sve vrste hladnih i toplih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića i grickalica koje uz to idu. 

Foto: Promo

Hotel zaista ima da ponudi veliki broj sadržaja, pa možda nećete poželeti da izađete iz samog kompleksa, jer će sve u ponudi biti sasvim dovoljno za vas, vaše prijatelje, porodicu. Tu su bazeni, akva park za manju decu, teretana, ali i već pomenuti tržni centar izvan hotela. Ako ste ipak radoznali i želite da otkrijete puls Hurgade, hotel Hilton Hurghada Plaza 5* nalazi se na idealnoj poziciji, s obzirom da je smešten nedaleko od starog turističkog centra Sakale. Raznolikost boja i izbora suvenira, tradicionalne hrane i začina omamiće sva vaša čula, pa ćete sa svog putovanja sigurno poneti neku sitnicu kojom ćete prijateljima dočarati barem delić atmosfere sa vašeg odmora u Egiptu.

Foto: Promo

Preporuka za dobar hotel je zlata vredna, a agencija „1 A Travel“ uvek ima šta da ponudi. Izaberite svoje parče raja i napravite online rezervaciju, brzo i lako. Za sve eventualne nedoumice na raspolaganju vam je i kontakt centar - 011/655 78 00. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!