ŠTA KAŽETE NA LETO U TUNISU: Uz to do kraja meseca možete iskoristiti i sajamski popust za sve rezervacije iz naše ponude

Promo

27. 03. 2022. u 16:00

TUNIS je zemlja belog peska, slanih jezera, pustinjskih oaza, istorijom ispunjenih gradova i mirisa jasmina. Zemlja kontrasta, koja je na severu prekrivena stablima maslina, a na jugu pustinjskim dinama i predelima sa kaktusima. Očarava svojom 3000 godina dugom istorijom i obećava svojim posetiocima pravu pustolovinu. Ove godine dobro poznata turistička agencija „1 A Travel“ uvrstila je Tunis u svoju ponudu i od srca preporučuje ovaj tajanstveni biser orijenta kao letnju destinaciju.

ШТА КАЖЕТЕ НА ЛЕТО У ТУНИСУ: Уз то до краја месеца можете искористити и сајамски попуст за све резервације из наше понуде

Foto: Promo

Ako za vas odmor znači udoban i prostran hotel na dugoj, peščanoj plaži, upravo u Susu, jednom od najvećih gradova na obali Tunisa, pronaći ćete svoje mesto za letovanje. Na suncem obasjanoj obali nižu se ogromni hoteli građeni u evropskom stilu, sa više spratova i više stotina soba. Među njima ponosno se ističe hotel Jaz Tour Khalef 5* svojim impresivnim izgledom. Kakav god tip odmora želite, relaksirajući, ili aktivniji, ovaj hotel je idealan, jer ima ogroman izbor aktivnosti, ali i sasvim dovoljno prostora za opuštanje.

Foto: Promo

Boravak u ovako velikom kompleksu znači da vam nikada neće biti dosadno. Među egotičnim palmama hotela Jaz Tour Khalef 5* pronaći ćete dva bazena sa morskom vodom, dva dečija bazena, šest tobogana za decu, dnevne i večernje animacije. Pokraj bazena uživaćete na udobnim ležaljkama osunčanim zlatnim zracima sunca, u pauzama od osveženja u mnogobrojnim bazenima. 

Foto: Promo

Šetajući kroz kompleks, naići ćete na teniski teren, fantastičan spa centar i restorane u prelepom ambijetu. Izbor raznolikih ukusa naći ćete u glavnom restoranu, a la carte restoranu i barovima. All inclusive usluga hotela podrazumeva rani doručak, doručak, ručak i večeru, kao i užine i pića za osveženje. 

Foto: Promo

Iako ćete u okviru samog hotela pronaći mnogo razloga da boravite u njemu po ceo dan, naš savet je da ipak ne propustite da obiđete jedan od najstarijih gradova Tunisa, Sus, koji je od hotela udaljen samo 2 kilometra. Magičan grad, tajanstven, prijatan, u zagrljaju mirisa mora i orijentalnih specijaliteta, svojom arhitekturom i istorijskim građevinama priča svojim posetiocima fascinantne priče. Dugačko šetalište proteže se duž peščane plaže, gde tokom dana turisti upijaju toplinu sunca, a uveče, na svetlosti mesečine i sjaju zvezda kroje sopstvene romantične priče. Dok jedni istražuju restorane i prodavnice, drugi traže osveženje pokraj mora, u prijatnoj letnjoj noći, sa mekim peskom pod nogama. Među nasmejanim i ljubaznim stanovnicima i razdraganom, veselom atmosferom, svako će pronaći sreću u ovom gradu.

Foto: Promo

Naša iskrena preporuka je da posetite magičan Tunis, iz kog ćete se sigurno vratiti uz pregršt predivnih uspomena, pustinjskog peska i možda nekom pustinjskom ružom. Agencija „1 A Travel“ za svoje putnike je pažljivo odabrala kvalitetne hotele u Hamamemtu, Susu, Monastiru i Mahdiji. U ponudi agencije su paket aranžmani na 7, 11 i 14 noćenja, tako da svako može uklopiti svoj odmor. Na zvaničnom sajtu možete u svako doba napraviti online rezervaciju, a za sva pitanja tu je kontakt centar koji možete dobiti pozivom broja – 011/655 78 00.

Foto: Promo

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!