POSLE DVE GODINE: Svi studenti Građevinskog fakulteta se vratili u amfiteatre

B.B.

15. 03. 2022. u 13:10

POSLE dve godine onlajn i kombinovane nastave, svi studenti Geografskog fakulteta u Beogradu su se vratili u amfitetare što će se, kako ističu u ovoj visokoškolskoij ustanovi, odraziti na kvalitet studija.

ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ: Сви студенти Грађевинског факултета се вратили у амфитеатре

Građevinski fakultet

 Nastava će se odvijati uz primenu preporuke o poštovanju epidemijskih mera, pa će nastavnici prilagođavati mere okolnostima u kojima se nastava odvija, pre svega veličini sale i broju studenata.

-Građevinski fakultet je učinio velike napore da se nastava tokom pandemije odvija kontinuirano i uz korišćenje modernih komunikacijskih platformi - kaže prof. dr Vladan Kuzmanović, dekan Građevinskog fakulteta. - Takođe, zahvaljujući izuzetnom zalaganju svih zaposlenih obezbedili smo da se deo nastave za najmlađe kolege odvija uživo u kontinuitetu. Ponosni smo što smo uprkos ogromnim ograničenjima uspeli da zadržimo visok kvalitet predavanja i vežbi. Nastava na daljinu nije strateško opredeljenje Građevinskog fakulteta, pa povratak na režim nastave uživo za nas predstavlja povratak normalnim okolnostima u kojima će naši studenti i nastavnici imati sve uslove za kvalitetniji rad i još bolje rezultate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)