IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA Putevi Srbije: "Vozači upozoreni zbog radova na putevima"

Novosti online

28. 02. 2022. u 09:10

PREMA informacijama Puteva Srbije na obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Surčin - Ostružnica, do 1.9.2022. izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА  Путеви Србије: Возачи упозорени због радова на путевима

Foto arhiva

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na auto-putu E-75, kod petlje Bubanj Potok, od 23.02.2022. preusmeren ke saobraćaj.
Iz pravca Beograda saobraćaj je preusmeren na voznu i preticajnu saobraćajnu traku do ispod novoizgrađenih delova mostova 31 i 32, gde će se u dužini od 30 metara preusmeriti na voznu i zaustavnu traku a zatim će se ponovo vratiti na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

NIŠ - BEOGRAD

Iz pravca Niša saobraćaj je preusmeren na preticajnu saobraćajnu traku ka Beogradu i asfaltirano proširenje zaustavne trake.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Vodanj - u zoni petlje Kolari,izmena režima saobraćaja je zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka.

U zoni radova, saobraćaj se odvija preticajnim saobraćajnim trakama u oba smera.

Petlja Kolari, u smeru Niš-Beograd, ostaje zatvorena za saobraćaj, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

BONUS VIDEO:MOMIROVIĆ I VESIĆ U LAZAREVCU: Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!