TAKMIČENJE BUDUćIH INŽENJERA: Nadmetanje studenata tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta u Beogradu

B.B.

21. 02. 2022. u 15:12

UDRUŽENjE studenata tehnike - Beograd, od 24. do 27. marta, organizuje skup "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2022", koji se sastoji iz takmičarskog i edukativnog dela.

ТАКМИЧЕЊЕ  БУДУћИХ ИНЖЕЊЕРА: Надметање студената техничко-технолошких и природно-математичких факултета у Београду

Udruženje studenata tehnike

Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu,  timskog je karaktera i obuhvata dve kategorije - studiju slučaja, a od ove godine  i inovativni dizajn.

U studiji slučaja takmičari imaju zadatak da osmisle i prezentuju rešenje zadatog inženjersko-menadžerskog problema. Inovativni dizajn je kategorija u kojoj se od timova zahteva da osmisle uređaj, odnosno tehnologiju kojom se na najefikasniji način može rešiti problem na zadatu temu.

Najbolji timovi iz obe kategorije kvalifikuju se za učešće na regionalnom takmičenju EBEC Alpe-Balkan, koja će se održati u Mariboru a pobednici ove runde obezbeđuju plasman u finalnu rundu koja će biti održana u Zagrebu. Osim lokalne runde takmičenja,  biće održane i razne studentske radionice za razvijanje ličnih veština, interakciju sa predstavnicima kompanija, kao i Sajam inovacija. Cilj održavanja ove manifestacije, jeste da među studentima razvije timski duh i zdravu takmičarsku atmosferu te da oni ispolje kreativnost i fleksibilnost, kao veštine koje će im koristiti u daljem radu.

Prijave se primaju od 28. februara do 13. marta na sajtu udruženja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave