DA LI BRAT SPLIĆANKE MAJE NEŠTO KRIJE: Objavljena prepiska Matejevog druga - koliko ti treba para dati da nikome ne kažeš?

Novosti online

26. 01. 2022. u 19:24

PRIJATELJI Mateja Periša, među kojima je i Vićenco Sopta, brat Maje Sopte, ponovo dobijaju pretnje na društvenim mrežama, kao i komentare da su krivi za nestanak mladića u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu.

ДА ЛИ БРАТ СПЛИЋАНКЕ МАЈЕ НЕШТО КРИЈЕ: Објављена преписка Матејевог друга - колико ти треба пара дати да никоме не кажеш?

Foto: M. Anđela i Nestali.hr

Na stranici Matej Periš nestao objavljena je prepiska između V.S. i devojke koja mu je pisala na Instagramu.

- Vama je zanimljivo dok vam je drug nestao vi uživate kod kuće. Vi ste umešani u njegov nestanak - napisala je devojka, na šta joj je V.S. odgovorio:

- Skužila si me, koliko ti treba para dati da nikome ne kažeš?

Devojka je na to odgovorila Ne trebaju meni pare, nama treba Matej.

- Onda ništa. Ako ti ne trebaju, daj meni. Ja sam mafija - napisao je V.S.

Printskrin Instagram/matej_peris_nestao

Podsetimo, Maja Sopta i njen brat od nestanka Mateja Periša su u centru pažnje. Maja Sopta je poslednja osoba koju je Matej pokušavao da kontaktira i već je govorila o tome na televiziji istakavši da je grize savest što mu se nije javila na telefon. Sa druge strane, Vićenco je bio više puta na meti javnosti.

On je u prvim danima nakon nestanka druga kačio fotografije na Instragramu kako pije vino. Pre nekoliko dana, ponovo je šokirao javnost snimkom kako se provodi sa drugovima, što je ponovo donelo osudu.

- Lipi su ti prijatelji, dok je Matej boga pitaj di, oni se zabavljaju i pijuckaju vino - objavjeno je tada na Instagramu povodom posta koji je u međuvremenu izbrisan a na kojem se navodno videlo kako po povratku u Split ista osoba drži u ruci čašu vina dok se u Beogradu traga za nestalim Matejem.

Instagram korisnici iz Hrvatske su u komentarima pisali i da su Matejevi drugovi i posle nestanka svog druga objavljivali na mrežama fotografije provoda u Beogradu što je izazvalo gnev mnogih komentatora koji nisu mogli da razumeju takvo ponašanje...

- LJudi moji, to su mu prijatelji, deca lovatora... Za dotične se zna da vole divljati po Splitu i okolnim mestima, brza auta, skupa roba... Eno dotični nazdravlja uz čašu vina na instastoriju... - napisao je, između ostalog, jedan od komentatora.

Podsetimo, srpska policija rekonstruisala je kretanje Periša u noći nestanka. Nadzorne kamere snimile su mladića kako od Beton hale do Sava promenade trči devet minuta, a potom kreće ka ledenoj reci.

BONUS VIDEO - KAPETAN REČNE PLOVIDBE ZDRAVKOVIĆ O NESTANKU SPLIĆANINA: Potraga za Matejom Perišem i dalje traje

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Smeštanje najstarijih članova porodice u dom za stare