MIŠJA GROZNICA U BORU? Pacijent za koga se sumnja da je zaražen opakom bolešću prebačen u Niš!

Novosti online

18. 01. 2022. u 18:46

MUŠKARAC iz Bora, sa simptomima zarazne bolesti „mišja groznica“, upućen je nedavno u Zdravsteni centar u Nišu, ali još nema povratne informacije da li je zaražen ovom opasnom bolešću, ili je u pitanju nešto drugo.

МИШЈА ГРОЗНИЦА У БОРУ? Пацијент за кога се сумња да је заражен опаком болешћу пребачен у Ниш!

Foto: D. N./Pixabay

Ovu informaciju je potvrdio direktor Opšte bolnice u Boru dr Goran Joksimović.

- Pacijent je upućen sa simptomima kao što su temperatura i žutica, ali nemamo povratnu informaciju da je u pitanju mišja groznica, rekao je za Ist media dr Joksimović.

Prvu informaciju o tome na Fejsbuku objavio je dr Ljubinko Todorović, koji je upozorio na opasnost od mišje groznice, kao i o mogućim posledicama.

- Mišja groznica je jako opasna. Ako čovek preživi, onda mora doživotno na dijalizu - napisao je dr Todorović.

On je podsetio da se u Boru ranije redovno radila deratizacija, ali da to više nije slučaj.

BONUS VIDEO - NEVIDLjIVE UBICE: Pandemije su postojale, a biće ih još

(istmedia.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!